Pakketverzekering afbeelding

Pakketverzekering

U kunt uw bedrijfsverzekeringen onderbrengen in één pakket en daarmee profiteren van een korting op de premie. Het pakket kan bovendien zorgvuldig op uw wensen en verzekeringsbehoefte worden afgestemd.

Voordeliger

Met een pakketverzekering brengt u uw bedrijfsverzekeringen onder in één pakket. Dat scheelt in de polis- en administratiekosten. Daarnaast kunt u profiteren van kortingen op de premie van het totaalpakket. Afhankelijk van het aantal verzekeringen in het pakket, kan dat voordeel flink oplopen

Op maat verzekerd

Met het oog op uw risico’s en uw kosten, is het belangrijk om op maat verzekerd te zijn. Want als u bepaalde risico’s onbedoeld niet goed heeft afgedekt, bent u onderverzekerd. Heeft u bepaalde risico’s op verschillende polissen verzekerd, dan bent u oververzekerd en betaalt u te veel premie. Als u kiest voor een pakketverzekering worden de dekkingen van de verschillende verzekeringen zorgvuldig op elkaar afgestemd. U komt dan niet voor verrassingen te staan en betaalt nooit te veel aan premies.

Snellere schadeafwikkeling

Met een pakketverzekering heeft u bij schade één aanspreekpunt. Dat is vooral een voordeel bij complexe schade waar verschillende verzekeringen betrekking op hebben. Met een pakketpolis wordt u dan niet van het kastje naar de muur gestuurd. De verzekeraar heeft bovendien een groter commercieel belang bij u als al uw verzekeringen daar zijn ondergebracht. De schadeafwikkeling verloopt daardoor vaak sneller en soepeler. En sommige verzekeraars bieden extra service aan ondernemers met een pakketpolis.

Toegesneden op uw beroepsgroep

Veel verzekeraars bieden pakketten aan voor specifieke beroepsgroepen, zoals een pakket voor ondernemers in de thuiszorg, de bouw of de uiterlijke verzorging. Wij zoeken voor u uit bij welke aanbieder u het beste uit bent, zowel voor de dekking als voor de premie.

De premie

De premie van de pakketverzekering hangt onder meer af van de verzekeringen die u heeft gekozen, de dekkingen en van de vraag hoeveel verzekeringen er in het pakket zitten.

Gerelateerde pagina’s